dilluns, 26 de maig del 2008

Una recomanació. Una recomendación




Fa temps vam conèixer una pàgina web on només es parlava d'allò que estavem buscant, TITERENET. Vam descobrir que tenia tots els recursos per poder crear un espectacle de titelles amb tots els "ets i uts", que disposava d'una quantitat molt important de referències a llibres, documents, guions, que donava informació de festivals, nacionals i internacionals... en fi un món paral·lel on els seus habitants eren els titelles.
La Finestra Imaginària i Ramonlluc de Selvanyola ens "n' aprofitàrem" i vam poder resoldre molts dubtes i enriquir els nostres espectacles i titelles amb quelcom més que tècnica, amb humanitat. Vam apostar per TITERENET, per aquesta finestra oberta al món que ens fa estar aquí. I segur que la vam encertar. Gràcies als seus autors.
Us recomanem vivament a tots els que heu arribat fins a aquest lloc aquesta pàgina sobre els titelles perquè en descobriu els seus secrets.


Hace tiempo conocimos una página web dónde sólo se hablaba de aquello que estabamos buscando, TITERENET. descubrimos que tenía todos los recursos para poder crear un espectáculo de títeres con todas las consecuéncias, que disponía de una cantidad muy importante de referencias a libros, documentos, guiones, que daba información de festivales, nacionales e internacionales... en fin, un mundo paralelo dónde sus habitantes eran los títeres.

La Finestra Imaginària y Ramonlluc de Selvanyola nos "aprovechamos" y pudimos resolver muchas dudas y enriquecer nuestros espectáculos y títeres con algo más que técnica, con humanidad. Apostamos por TITERENET, por esta ventana abierta al mundo que nos hace estar aquí. Y seguro que acertamos. Gracias a sus autores.

Os recomendamos vivamente a todos los que habéis llegado hasta este lugar esta página sobre los títeres para que descubrais sus secretos.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Muchas gracias por la reseña de titerenet. Me ha encantado además que sea bilingüe.

Moltes gràcies per la ressenya de *titerenet. M'ha encantat a més que sigui bilingüe.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.